En route pour L'aventure.....
Van Donderdag, 22 September 2022 -  09:00
Tot Maandag, 26 September 2022 - 14:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit jaar organiseert de Associaton Peugeot Hollande weer een rit naar het buitenland van 22/09 t/m 26/09/2022. Na het grandioze reizen van afgelopen jaren. Gaan we deze keer naar de Noord-Oost kant van Frankrijk de Vogezen. Een gebied met veel natuurschoon, maar ook met veel historie. Van beiden zullen we u volop laten genieten. We zijn voor deze editie vier nachten te gast midden in het UNESCO Biosphere Reserve “the Vosges du Nord” en overnachten in een Bio Spa hotel die van alle gemakken is voorzien om na onze tours helemaal tot rust te komen in het Zwembad of de Sauna. U zult het merken na deze rally bent u herboren want als een mooie tour in onze klassieke leeuwen niet voor ontspanning zorgt is het Spa Hotel een ultieme aanvulling.

De afstanden kunnen we beperkt houden door de reis te starten in het uiterste puntje van Nederland namelijk Abdij Rolduc, de eerste dag is een volle reis dag daarna zullen we rustig aan doen en o.a. de beroemde oldtimerbeurs van Lipsheim bezoeken

En op dag 5 nemen we na de lunch afscheid en kunt u op eigen gelegenheid terug naar huis. Natuurlijk is de reis weer vol pension met ondersteuning van een bezemwagen. Het enige wat u nog zelf moet betalen zijn vloeistoffen voor uw auto en (soms voor)zijn reizigers.

Deelname som is bepaald op 1499,- excl evt. extra overnachting in Abdij Rolduc van 21 naar 22 september (2p kamer 86,50, Ontbijtbuffet 15,- pp, driegangen diner 39,90 pp)

Inschrijven via onderstaande button, De hotels hebben beperkte capaciteit dus vol is vol. (maximaal 25 equipes zullen kunnen deelnemen)

inschrijf button

Locatie la Petite Pierre

©2022 Association Peugeot Hollande 

This website is protected by