Skip to main content

Het magazijn van de Association Peugeot Hollande

sam 5216Het APH-magazijn is uniek in Nederland en het vormt een belangrijke ondersteuning voor de leden. Of ze nu zelf sleutelen of het onderhoud uitbesteden: het clubmagazijn is een betrouwbare leverancier van de juiste onderdelen. NOS (new old stock), goed gebruikt, gereviseerd of remake: het ervaren magazijnteam is onze leden graag van dienst.
Geen enkele vereniging van eigenaren van auto’s van die leeftijd heeft zo’n uitgebreid onderdelenmagazijn in eigen beheer. De APH is er dan ook bijzonder trots op.

Het magazijn van de Association Peugeot Hollande is gevestigd aan Werfweg 5 in Lelystad. 
Deze locatie is zeer zorgvuldig gekozen. Met deze centrale liging is het voor alle leden goed te bereiken, er is voldoende parkeergelegenheid en het gebouw voldoet exact aan onze wensen.

Het magazijn: Meer dan opslag alleen

Het magazijn biedt haar klanten gastvrijheid en comfort. Menigeen moet een eind rijden om z’n pièces détachées te bemachtigen; dat heb je met een winkel met één vestiging. Dan is het fijn om onder het genot van een kop koffie wat tijd door te brengen met geestverwanten in een aangename, gastvrije Peugeot-sfeer. Natuurlijk wordt de clubwinkel even doorgesnuffeld. De beide traditionele open magazijndagen zijn elk jaar druk bezochte evenementen. Het magazijn is tijdens elke opening een gezellig en ongedwongen “honk” voor onze leden en belangstellenden.  
C’est plus q’un depôt Peugeot!

Bruisend Lelystad is vlakbij

Lelystad blijkt om meer redenen een gelukkige keuze. Op 4 km van het APH magazijn bevindt zich namelijk het kloppend hart van Lelystad. Met onder andere een aantrekkelijke wandelpromenade langs Batavia haven en de Batavia werf waar schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd worden. De daarnaast gelegen Batavia stad fashion outlet met meer dan 100 winkels kunnen we beter niet noemen, want als de dames dat ontdekken……...

In de vestiging Lelystad van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed bevindt zich het scheepsarcheologisch depot van Nederland. Er worden meer dan 30.000 voorwerpen, afkomstig van schepen, getoond. Voor wie van oude auto’s houdt is de stap naar het Aviodrome misschien wel een heel gemakkelijke. Het vernieuwde Aviodrome is zeer de moeite waard.

Geeft u meer om de natuur?

Vlakbij het Aviodrome worden roofvogelshows gegeven. Ook de Oostvaardersplassen zijn prachtig. En dan zijn er nog de talloze fiets- en wandelroutes.
Dit alles is maar een kleine greep uit dat, wat Lelystad te bieden heeft. Want het hele seizoen door zijn er ook nog de (straat)evenementen en festivals, waaronder misschien wel het mooiste oldtimerfestival van Nederland.
Ons advies: overweeg van een magazijnbezoek een dagje uit in Lelystad te maken en u zult nooit teleurgesteld zijn. Kijk voor de actuele activiteitenagenda en alle musea en attracties op: www.vvvlelystad.nl.

Het magazijnteam.