Skip to main content

hollands glorie 202010 6Magazijnteam APH

Veel van onze leden vinden hun weg naar het magazijn, in hun zoektocht naar vaak zeer moeilijk te verkrijgen delen voor hun geliefde klassieker.

Zowel voor de populaire na-oorlogse 403 en 203 als ook voor de vooroologse Peugeots herbergen we in Lelystad een schat aan onderdelen. Twee zaterdagen per maand staat het zeer ervaren magazijnteam bij toerbeurt klaar voor onze leden. Neemt u - indien mogelijk - het te vervangen onderdeel mee, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

 

Ruildelen en speciale gereedschappen beschikbaar voor 203 en 403

Traditioneel wordt er in de winter fors gesleuteld en dat betekent dat we bijna dagelijks vragen krijgen naar losse onderdelen voor revisie.
Voor wie dat nog niet wist: In het APH magazijn zijn gereviseerde motoren, gereviseerde cilinderkoppen, gereviseerde dynamo's en gereviseerde startmotoren op voorraad voor 203 en 403. Voor deze delen hanteren wij een ruilsysteem waarbij de in te leveren componenten redelijk schoon, olievrij en compleet gemonteerd moeten zijn. Zo proberen we u weer op weg te helpen als uw Peugeot aan een revisie toe is.

Op uitleenbasis (met borg) heeft het magazijn bovendien een vrijwel complete collectie speciale gereedschappen beschikbaar, veelal onmisbaar voor de wat grotere klussen. Informeer naar de mogelijkheden.

In het APH-magazijn kan uitsluitend betaald worden per PIN. De APH biedt ook een verzendservice voor onderdelen.(mits mogelijk)