Skip to main content

Clublid Robin Sabat vetelt in AutoWeek Klokje Rond Klassiek over zijn 203

Robin Sabat

De Peugeot 203 van Robin Sabat uit Leidschendam is met 60 jaar de oudste auto die we tot nu toe in Klokje Rond op de brug mochten verwelkomen. "Ik wil met deze auto laten zien dat een klassieker ook voor niet-technische mensen een leuke en betaalbare hobby kan zijn."

 

Clubleden John en Irma in de schijnwerpers

Irma en John

Kakelverse lak is niets voor Irma en John. Zo'n auto heeft een leven achter de rug, dat mag toch gezien worden? John vertelt bij RTL Autovisie over hun Peugeot 203 Familiale.

 

Het hele jaar door leuke evenementen

evenementne 2022  evenementne 2017

Bij Association Peugeot Hollande organiseren wij het hele jaar door leuke evenementen. Daarbij worden de mooiste routes gereden en bijzondere pleisterplaatsen aangedaan. Sommige evenementen hebben een thema zoals een route speciaal voor de vooroorlogse Peugeot's of waarbij bedrijfsvoertuigen in het zonnetje worden gezet. En er zijn evenementen in alle winstreken van Nederland. Het is bij de APH goed vertoeven. 

 

Bezoek RTL AutoVisie aan APH onderdelen magazijn

RTL Autovisie Bilsen

Sjoerd van Bilsen, journalist van RTL Autovisie bracht bezocht het magazijn van de Association Peugeot Hollande en sprak met voorzitter Klaas Kostelijk. Hier een link naar de vlog die hij daarover maakte.  Autovisie Vlog: wandeling door clubmagazijn Association Peugeot Hollande

 

 Jaarlijkse Internationale Meeting l'Aventure Peugeot ook in Nederland

IAPM 2016  IAPM 2018

Impressie van de International l'Aventure Peugeot Meeting in 2016 (in Nederland) en 2018. Dit bijzondere evenement wordt jaarlijks georganiseerd en is exclusief voor leden van l'Aventure Peugeot. V eel APH leden zijn ook lid van de internationale club. Bijna 150 equippes uit de hele wereld komen bijeen voor een driedaags evenement in een land in Europa. Er zijn Peugeot's van alle leeftijden: van 201 tot 408. Maar het merendeel van de auto's zijn ouder dan 30 jaar. Het galadiner en de toertochten zijn een terugkerend onderdeel van het evenement. 

 

Oldtimer ritten naar het buitenland razend populair

buitenland rit 2017  buitenland rit 2019

Oldtimer ritten naar buitenlandse bestemmingen worden steeds geliefder onder oldtimerhebbers. De aantrekkingskracht van nostalgische avonturen over schilderachtige routes is populair. Deze unieke ervaringen versterken niet alleen de onderlinge banden binnen de vereniging maar het bezorgd je ook mooie herinneringen. Deze ritten bieden de kans om historische schoonheden op de weg te bewonderen en nieuwe vrienden te maken met dezelfde passie. Voor liefhebbers van een klassieke Peugeot en de leden van de APH is het verkennen van buitenlandse wegen en landschappen een onvergetelijke manier om de charme van deze tijdloze voertuigen te vieren.